INGYEN KREAGRA

Neked is eleged van az Életed ürességéből?

Hiába akarod élvezni az Életed, de a feladataid számát nem tudod csökkenteni. Szeretnéd örömmel megélni a mindennapokat, nem csak túl lenni az eseményeken, de mégsem vagy képes szívvel-lélekkel benne lenni. Csak kipipálod az elvégzendők listáját, bármiről is legyen szó, a gyerek óvodai ballagásáról, cipősarkalásról vagy egy munkahelyi feladat végigviteléről. Akár örülhetnél is nekik, büszke is lehetnél rá, hogy megcsináltad, de akkora a nyomás, hogy erre nincs idő, mert már ott a következő kötelező penzum. Kiégetten vonszolod magad a napokon át, bár néha kisüt a Nap, egy-két percre, órára feldobódsz, de ha ránézel egészében véve, csak egyhelyben toporgásnak tűnik, miközben múlnak az évek. És még nem is ez a legrosszabb, hanem az hogy…

Van, akinek – úgy tűnik – könnyedén megy!

Te is látsz magad körül embereket, akik pont olyan életet élnek, amilyet Te szeretnél élni? Kiválóak a munkájukban, karban tartják a testüket, boldog a családjuk is, van idejük és pénzük a hobbijukra, kultúrára, társadalmi szerepvállalásra, jótékonykodásra. Az Ő napjaik tényleg színesek, aktívak, szabadok! Na, igen! Nekik könnyű! De vajon miért? Jó helyre születtek? Mindig is tele voltak pénzzel? Vagy szuper okosak, intelligensek? Jó tanulók voltak? Nem, nem lehet így egy kalap alá venni őket!

Akkor mi a titkuk?

Nem elégedtek meg soha az átlagossal. Nem fogadták el a kívülről rájuk kényszerített kereteket. Nem szűkösségben gondolkodnak. Bővében vannak a a felszabadult, kreatív ötleteknek, és ez segít, hogy mindig mindenben meglássák a lehetőséget, sőt lehetőségeket! Ők azok, akiknek citromról a limonádé jut eszükbe, lócitromról a póniló! Ők azok, akiket mások is boldogan követnek, mert a hitük, az aktivitásuk mindenkit magával ragad. Persze, akik nem követik, azok meg utálják őket, mert túl boldogok és szabadok. De ez őket nem zavarja, mert biztosak abban, hogy azt csinálják, amit kell, biztosak magukban és a céljaikban. Kreativitásuk napról napra erősödik, mert nem csak kitalálják a dolgokat, hanem meg is valósítják. A „LÉTRE HOZÁS” visszahat rájuk, és egyre nagyobb dolgokat képesek megtenni, megszervezni, megépíteni.

Hogyan lesz Neked is ilyen életed?

Úgy, hogy elfogadod, hogy probléma nélkül nincs élet! Ha nincs problémád, akkor ismerd fel, hogy meghaltál! Az életünk AZ EGYEDI PROBLÉMAMEGOLDÁSRÓL SZÓL! Változtasd meg a hozzáállásod, vesd be a KREATIVITÁSOD, oldd meg örömmel és játszva a feladathegyeket! A KREAGRA segít, hogy feloldódj, hogy játékosan, nyitottan fogadd az érkező nehézségeket, sőt, hogy hosszú távon Te legyél az, aki eldönti, milyen problémát akar megoldani, milyen feladatokkal akar megbirkózni, milyen lehetőségeket akar az életébe bevonzani!

Ha azt hiszed, hogy nem vagy kreatív, akkor tudd, hogy ilyen nincs! Mindannyian boldog, kreatív gyereknek születünk, és bármennyire is elnyomták ezt bennünk, ez nem tud “elmúlni”. Azok, akikkel korábban dolgoztam, legyenek bár negyven feletti újrakezdők, kisbabájuk születése és otthon töltött évek után kissé irányt vesztett kismamák, bekeményedett szinglik, mind ki tudtak nyílni, és mindannyian tudtak töltekezni az által a tudás által, azok által a módszerek által, amiket összeraktam egy csomagba Neked is, Julia Cameron, Vidi Rita, Byron Katie, Eckhart Tolle, Szilárd László, Abraham-HIcks, Mooji, Malcolm Gladwell írásait, tanításait, kutatásait követve.

Három héten át kapsz heti hét gyakorlatot, amelyek segítenek a kreativitásod felélesztésében,a belső művészeddel, gyermeki éneddel való kapcsolatod megerősítésében. A feladatok végzése közben érzett örömteli állapot, a jobb agyfélteke felszabadítása a bal uralma alól, a kiegyensúlyozott, két agyféltekés gondolkodás átszivárog a hétköznapjaidba, és új dimenziókat nyit az életedben.

Mi fog Veled történni?

Újra belekerülsz abba az állapotba, amelyikbe gyerekként olyan könnyű volt belecsöppenni, élvezve az apró és nagyobb csodákat, amik körülvesznek. Nem csak érezni fogod, hogy több van  Benned, hogy több van a világban, de ezt ki is tudod fejezni az Életeddel. Mások lesznek a napjaid, színesebbek, élvezetesebbek. Előkerülnek az álmaid, és elindulsz, először apró lépésekkel, majd egyre nagyobb tempóban, hogy megvalósítsd őket! Hogy megvalósítsd Önmagad!

De mégis, kinek való a KREAGRA?

Annak, aki nem felejtette még el, hogy milyen, amikor örömmel és lendülettel kezdi a napot. Annak, aki szeretné úgy érezni esténként, hogy létrehozott valamit, hogy kapott valamit. Annak, aki meg szeretne állni egy percre minden nap, de legalább hetente egyszer, és átélni, hogy mindez az övé. Aki szeretne hálát érezni azért, hogy kibontakozhat, hogy előszedheti a rejtett képességeit.

Kinek segít a KREAGRA?

Azoknak, akik azt hiszik, hogy túl fiatalok, túl öregek, túl középkorúak ahhoz, hogy belekezdjenek valami újba, valami másba, valamibe, amire már régen vágynak. Azoknak, akiknek nincs túl sok idejük magukra, de tudják, hogy csak úgy adhatnak másoknak, ha maguk is töltődnek. Azoknak, akiknek minden rendben van az életében, mégis hiányzik valami, és ezért néha szégyellik is magukat, hogy miért nem elégedettek.

Kinek NEM VALÓ a KREAGRA?

Azoknak NEM VALÓ, akik tudják, hogy semmin nem lehet változtatni. Azoknak NEM VALÓ, akik nem akarnak a gyermeki és művészi énjükkel találkozni. Azoknak NEM VALÓ, akik már mindent láttak, mindent tudnak, mindenről van véleményük. Azoknak NEM VALÓ, akik beletörődtek, hogy – Thoreau szavaival élve – „csendes kétségbeesésben élik le az életüket”.

Miért jó Neked a KREAGRA?

Rádöbbenhetsz, hogy igenis van időd magadra, ha adsz magadnak időt. Letehetsz olyan felesleges dolgokat, szokásokat, – evés, dohányzás, tévézés – amelyek pótcselekvések és csak az alkotókedved elnyomására végezted őket. Előjöhetnek a régi vágyaid, ötleteid, a tehetséged, amelyeket valaki vagy valami elnyomott benned.

Mi lesz, ha NEM KREAGRÁZOL?

Egy év múlva akkor is egy évvel idősebb leszel, csak másként fog eltelni a 365 nap. Más lesz a minősége, másfelé fog vinni az utad. Bárki bármit mondjon, igazából Neked fontos hogyan élsz! Ha belekezdesz, akkor kiderülhet, hogy ez volt életed legjobb döntése. Ha mégsem sikerül, ha kiderül, hogy nem a Te utad, akkor nyertél némi tapasztalatot és jó érzést, hogy bátor voltál, hogy kiálltál magad mellett. De ha nem vágsz bele, akkor csak a nagy űr marad, és a kérdés, hogy mi lehetett volna, ha…

 JELENTKEZZ azonnal, hogy színesebbé tegyük az Életed!

 KÉREM A KREAGRÁT*, SZÍNESEBBÉ AKAROM TENNI AZ ÉLETEM MOST!

*A KREAGRA online gyakorlatsor teljesen ingyenes és az is marad!

Neved és e-mail címed megadása és az Adatvédelmi Irányelvek elfogadása után már érkezik is az első heti feladatsor!

Név*
Email*
Elfogadom az adatvédelmi irányelveket*