ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

 

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A JELENTKEZEM gomb megnyomásával elfogadod az alábbi szerződési feltételeket:

JOGI HÁTTÉR

1. A tréningen való részvételnek feltétele a csoport egészének, a csoportot alkotó személyeknek, és a tréner munkájának a tiszteletben tartása, illetve a tréning légköréhez illeszkedő magatartás tanúsítása. A nem megfelelő hozzáállással és viselkedésmóddal bíró résztvevőket a csoport eredményeinek és az egyéni munka minőségének biztosítása érdekében megkérjük a tréningről való távozásra. Ez esetben a tréning részvételi díjat visszafizetjük a távozó számára. Köszönjük a megértést! 

FIGYELEM! A tréningen használt módszerek alkalmazását nem javasoljuk azoknak, akik pszichiátriai kezelés alatt, illetve pszichiátriai szerek befolyása alatt állnak. Ha ilyenfajta kezelés vagy gyógyszerezés alanya vagy, akkor kérd az orvosod véleményét és beleegyezését, mielőtt eljössz a tréningre, vagy elmész bármilyen jobb agyféltekés képzésre! Ezen figyelmeztetésünk figyelmen kívül hagyása okán kialakult állapotokért és helyzetekért semmiféle felelősséget nem vállalunk.

2. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár.

3.  A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.
4.  A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással Oláh Gyöngyi AM-mel kötöd. 
5. A számlázás elektronikusan történik, e-mailben küldjük a hivatalos, törvényeknek megfelelő elektronikus számlát. Papír alapú számlát nem áll módunkban kiállítani, sem postázni.
6. A vállalkozás panaszkezelési módja emailben történik: leonida.hu@gmail.com
7. A vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület: Budapesti Békéltető Testület (1016 Budapest, Krisztina körút 99.)

 

8. A szolgáltatás teljes árát, a kedvezményekkel csökkentett árakat és a kedvezményezetti kör leírását a megrendelő űrlap fölött találod.
9. A szolgáltatás ára nem fedezi a két napos tréningen való részvétel esetén a fogyasztó (vevő) utazási, élelmezési, szállási költségeit. Ezeket a költségeket a résztvevőnek magának kell állnia.
10. Fenntartjuk annak jogát, hogy indokolt – vis major – esetben a meghirdetett tréningvezető helyett egy másik trénerünk vezesse a tréninget.
11. Indokolt és kivételes esetekben – vis major – a helyszínváltozás jogát fenntartjuk.

12. Tárhelyszolgáltató: 3in1 Hosting Bt. 2310 Szigetszentmiklós, Forrás u. 12. III/11, hostcontact@megacp.com

FIZETÉSI MÓDOK ÉS ADATOK

1.) Elfogadott fizetési módok: előre utalás, vagy banki befizetés

2.) Fizetési adatok – NE UTALJ ÉS NE FIZESS BE ADDIG, AMÍG NEM JELENTKEZTÉL!

Banki átutalás vagy befizetés: OLÁH GYÖNGYI EV 16200010-10071634-00000000 MAGNET BANK

A FOGYASZTÓT MEGILLETŐ ELÁLLÁSI ÉS LEMONDÁSI JOGRÓL

1.) A szolgáltatás teljesítése előtti esetben

A fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződés-felmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT. 
A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges e-mailben a leonida.hu@gmail.com címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Összegezve: a tréning ELŐTT bármikor elállhatsz a szerződéstől.

2.) A szolgáltatás teljesítése utáni esetben

A fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződés-felmondási jogával élni, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében.
Összegezve: a rendelet értelmében a tréning UTÁN már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik.

SZERZŐI ÉS SZOMSZÉDOS JOGOK

A RitArt Academy tréningjeinek és anyagainak jogtulajdonosa Vidi Rita, a módszer kitalálója és kidolgozója,  és a RITART ACADEMY LTD, a franchise tulajdonosa és a kiadványok felelőse.

KAPCSOLATFELVÉTEL

leonida.hu@gmail.com  vagy +36/30/927-7766 Oláh Gyöngyi

 

Pin It on Pinterest